Ordklassene

Determinativ, interjeksjoner......eehh, er ikke helt sikker på om alle sitter ennå. Haha, skal ha prøve om alle ordklassene imorra, så da må jeg bare få pugga litt. Har allerede (tidlig) fått pugga litt, så nå stikker jeg i stallen en tur ;)

alltid like god kvalitet på mine webcam bilder :) Snakkes !


Fint vær

Nå blåser det skikkelig ute ! Hører det veldig godt her inne tilogmed.. Men været er jo ikke så ille da. Det er jo sol ute, og snøen er nesten borte ( kommer til å savne den, nesten et halvt år til neste gang jo :( )
lol, er jeg ikke flink til å ta bilder ?
Åjoa, en del har spurt om hvordan det gikk på matteprøva idag. Vel, det gikk helt greit tror jeg. Får nok ikke tilbake prøva før til uka ellernoe :)

Finner så mye rart

Haha, som jeg sa for en liten stund siden så skulle jeg begynne å rydde litt på rommet. Og mens jeg nå rydder, finner jeg så mange ting som jeg liksom har rota bort. Enkelte ting finner jeg utrolig mye av : Hårstrikker, spenner, små penger, oppgave ark (fra skolen), sminke koster osv. Spessielt det med små penger. Finner utrolig mange av dem under ting og tang !


hahhahahhahahha, snakkes. Nå skal jeg gjøre lekser (har lest litt til prøva assa) !

Manglende inspirasjon

aahh, har egentelig litt lyst å liksom blogge om noe spessielt nå.....men vet ikke helt hva. matteprøve i morra som jeg gleder meg veldig til. Skal snart begynne med leksene og pugge litt på prøva :)iknow, gammelt bilde ja. Nå skal jeg rydde litt på rommet (litt - mye) så, snakkes !

Innlevering


Må innlevere en nynorsk stil greie til imorra, så da kan jeg ikke sitte foran pcen lenger.....snakkes ! ;)

Francais

Nå dro malin hjem foren liten stund siden. haha, vi har ridd litt, noe som malin ikke akkurat er vant med. Men nå må jeg gjøre fransk-lekser :( ikke fullt så morsomt. men de må jo bli gjordt en eller annen gang da så......

Haha, vi tok en del rare bilder kan man si.....legger ut flere senere, nå venter leksene veldig......

Pray for Japan
Lettet

Aahh, er ganske lettet nå.  Ferdig med bokpresentasjonen, fått tilbake meldigen, fått tilbake franskprøva og engelskprøva. fjuuhh, en stykk lang uke finished ! ;)
Lol, nydelig bilde av meg eller ? Haha..Imorra skal jeg forresten se på noen enduro-løp greier i....eehh, husker ikke helt hvor det var..

Uflaks

Aahh, passe sur nå. Vi hadde to prøver idag, ikke morsomt. Først hadde vi eng.grammatikkprøve-greie, og etter det hadde vi tenkt til å overtale vår kjære fransk-lærer til å utsette prøven..men neida..Jeg hadde trodd at han ville utsette den, så derfor hadde jeg ikke øvd noenting. Vet at det bare er min egen skyld..Får håpe fransk karakteren min ikke synker helt til bunnen etter dette....Vet jeg har lagt ut dette bildet før, men orker ikke laste over noen nye bilder. Har noen bilder fra helgens trening som jeg kanskje slenger inn om en liten stund ;)

RELAX

Heihei..

Sitter inne og slapper av. Skal snart ta meg en tur ut i stallen, men det er så kaldt. Har endelig fått lov til å pusse opp litt på rommet, så gleder meg endel til det. Ellers nyter jeg vinterferien ;)
VINTERFERIE


Deiligt med vinterferie nå må jeg si ! Har tenkt til å kose meg masse i ferien. Et par ting jeg har tenkt på:
♦ Slappe av, lese, trene, være med famile og venner, blir nok litt TV og PC også..og mye mer som ikke står her da.

Søskenbarnet mitt Anne :)

Je t'm

Heisan !

Huff, nå må jeg få se og komme meg igang med leksene. Har prøve imorgen, og som vanelig har jeg ikke engang tatt opp bøkene fra sekken. Rommet mitt ser helt ..... ja ut akkurat nå, og broren min går rundt å skyter på meg med noen gummi greier, og han går rundt å skreiker i en blokkfløyte.Alltid like morsomt med søsken.
Denne uka får vi nok tilbake en del prøver, noe jeg ikke er kjempe glad for. Fikk tilbake to prøver idag også faktisk.
08/03/2011

Heisan !

Ja, som dere kanskje skjønner har jeg tenkt til å begynne med bloggingen på denne bloggen igjen.

Har også fikset litt på på designet..Hva synes du?

THERE ARE NO WORD FOR THIS


even when I know you're miles away, I can still hear your heard beating, still feel you breath.
I dont know what to do, were to go, what to say

But, the ironic is...that, I kind of know what I have to do..Never look at you again, never hear you voice. But it's hard..
Very hard. It's so hard, that i can't take it.. Just one more look, just one more word.. or 110000000000, mabey more..cause, I love you..But you dont even know that I am here..But, I keep on fighting♥SAMF
Yessda, jeg fortsetter med webcam-bilder (Y)


Jeg skal nå prøve å få noen kunnskaper om den franske-reolusjonen. Jeg har ikke hatt samf på to uker nå ! pga tentamner, planleggings dag + at jeg har vært syk.Så de andre har hatt litt mer om den enn meg.bad

RLE PUGGING

Heihei :-)

Syk idag også jeg..Men uansett, istedenfor å bare sitte på pcen og se på TVen tenkte jeg å prøve å pugge litt til prøva jeg skal ha i morgen..

Yessda, kjenner at jeg gleder meg til puggingen nå ;-))

I'M BACK

Hello !
Nå har jeg bestemt meg for å blogge på denne bloggen igjen. Jeg lagde meg en ny for ikke så veldig lengesiden, men den har blitt helt klikk ! Så da fortsetter jeg heller på denne. Bloggen kommer nok til å se litt rotete ut nå, fordi jeg har tenkt til å ordne litt på designet osv.

Daailiggg ♥

TRIP TO THE CITY

Heisann !

Idag var fransklærern vår borte fra skolen, så vi satt bare å prata og tenga i TO TIMER ! Haha, de andre lærerne hadde glemt å sende inn en vikar, heldigvis var det lille fransk-klasserommet åpent, hvor det er veldig varmt♥

Men nå skal jeg snart stikke en liten tur til byn, med morrsan. Skal handle inn noen gaver til noen kulinger som har bursdag (Y) Haha, skal i bursdag i morra, og dagen etter imorra.

Hadde veldig stort utvalg av bilder til dere nå, derfor kommer speglbildene fram igjen. Snakkes ;)

NYTTÅRS-BALL

Hallo (-:
Jeg skal på nyttårs-ball om ikke så altfor lenge. Haha, vett det ikke akkurat hvilken dato det er men ja. Det er heller ikke helt sikkert at det blir noe av, kommer ann på om det er mange nok som melder seg på.

Har sett på noen kjoler fra GinaTricot. Det er jo billigt og fint. Trenger noen nye sko i tilegg til ny kjole + noe enkelt tilbehør. Har også kikket litt på nelly.com
Q- Har du noen tips på kjoler ?
Q- Skal du på noe ball ?

ENGELSK INNLEVERING

Heisann ! :-)
Off, er så lei av prøver,lekser&skole akkrat nå. Skal innlevere en engelsk greie til imorra, og det tar jo litt tid hvis jeg vil ha en god karakter. Hadde matteprøve i dag btw, gikk sånn passe.

Haha, kanskje den skulle vert ned ? :P neida. Men uansett nå må jeg legge over litt av min fantastiske fantasi på et ark. Prekæs ;-)

RANDOMS

Hallo :-)
Jeg har postet en del random innlegg i det siste, som har vert helt uten mening- en del av de har jeg nå slettet, haha ble bare for dumt. Jeg er ikke helt fornøynd med designet ennå, kommer nok et litt mere "jule" aktig utover i Desember. Gleder meg kjempe mye til Jul btw !


Et random bilde , som passa til den "randome" teksten min ! Ha en fin og random, kveld videre ! :-)

WORLDS BEST BLOGGER

Heisann !

Ja, akkurat nå for tiden kan det jo virke som at jeg er verdens beste blogger ? -.^
Nei, grunnen til at jeg ikke har fått blogga så mye i det siste er jo KUN det vanelige. Uknow lekser, prøver,  trening ++++ ! Gurimalla dere aner ikke hvor lei jeg er av skolen,lekser og prøver nå ! Jeg vil ha fri, cant wait til juleferien! :-)Haha, jeg har alltid bilder som passer til teksten. Btw ; Nå i denne uka skal vi ha matta prøve på torsdag, norsk innlevering OG engelsk innlevering. Så tror nok at jeg kommer til å beholde tittelen som verdens beste blogger..Nei.. Men uansett nå venter - fransklekser-naturfaglekser-dusj-senga ♥♥+ noen søte hunder som gleder seg til å legge seg i senga mi sammen med meg♥♥♥♥♥

TV-DAG

Heihei (:
Idag har jeg nesten bare sett på TVen og vert på pcen. Offoff, jeg som skal ha så mange prøver til uka. + 10000 vis av lekser. Jeg burde jo ha pugga..

Q- har du sett mye på tv idag ? (:

HOMEWORK

Hallo (:
Nå ihelgen har jeg ganske så mye å holde på med. Jeg skal ha fremvisning i samfunnsfag på mandag ( med et prosjekt jeg så vidt har jobbet noe med hittil) + to andre prøver til uka. Og noen gloseprøver i fransk og engelsk +(igjen) KJEMPE MANGE LEKSER !!Haha, blide som passer bra til teksten ?

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_3.gif

SCHOOL

Heihei (:
Nå sitter jeg på skolen. Vi har egentlig et sånnt prosjekt på pcen hvor vi skal lage en pressentasjon om et land.
♦ Klima
♦ Lanskapsformer
♦ Litt om historien til landet
♦ Og masse mer !
Er noe av det vi må ha med på pressentasjonen. Vi fikk ikke ta noe land som lå i Europa da, så jeg tok Argentina.

Lol bilde. Seess

 

Q- Har du prosjekter på skolen ?

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_3.gif

NATURFAG

Hallo ( :

Noen av dere som er smarte ? Og kanskje kan litt om naturfag ?
Hehe, har noen spm her jeg ikke kan svara på ;
* Forklar hvorfor elektriskeledninger er lengre om sommern enn om vintern.
* Forklar hvorfor en fotball blir ekstrahard av å ligge i sola.
* Hvorfor bunn fryser ikke en dyp innsjø?
* Hvilket sammenheng er det mellom partiklene i et stoff og tettheten til stoffet ?


Haha, ja, det var noen av spørsmåla som vi har i naturfag lekse til imorra. Har du noen smarte svar ?


Yeahyeah. Gammelt-bilde-btw (:

SICK

Hello (:

Nå er jeg syk ! Utrolig ikke morsomt .. Måtte dra hjem fra skolen idag etter 4time. Jeg slapp jo to fransktimer, men jeg ville heller hatt  dem enn å være syk. Har drit vondt i hodet.Nydeligbildeellerhva ? (:

SCHOOL

Hallo ( :

Jeg vet ikke hvor mye jeg får blogga nå framover. Har en del lekser + trening og prøver såå...
Anyway , her er noen bilder fra skolen idag i RLE timen. Var litt kjedelig så vi tok på camen .
Jadda : )

HOMEWORK

Heihei (:
Idag er en av de 100000 dagene hvor jeg har masse lekser. Kjempekjedelig. Også klarer jeg alrdi å begynne med leksene før kjempe sent på kvelden.Nydelig bilde ;) haha, har du mye lekser nå for tiden ? (:Velkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


ADVICES
CHRISTMAS
COMPETITIONS
DESIGN
HOT OR NOT
LIFE
MAKEUP
OUTFIFTS
PICTURES
Blogg
I LIKE
MUSIC
TREND

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits