Mot bussen på besøk i dag :-))

Guess what ? Haha, vi hadde MOT_BUSSEN på besøk på skolen idag ! Kjempe morsomt, alle som venter på at de skal komme til dere burde glede dere skikkelig ! :D
Haha, det var jo sånn at elevene skulle bidra med forskjellige ting, og vi skulle da danse. Kjempe morsomt ! Anyway skikkelig kult fordi vi fikk være backstage med alle kjendisene osv :)

Kjekken♥

 Haha,slik så vi ut når vi dansa :D Btw : her er sangen vi danset til :


Hahahahhaha, ler ! Snakkes :)

Regn

Haha, føler at jeg har blogget endel om været i det siste.
Tror kanskje jeg drar på klubben og chillern med noen venner etterpå. Har noen lekser som jeg burde ha fått ferdig før det da.Haha, skikkelig fint bilde. Uansett, nå skal jeg spise litt, så er det å gå ut i stallen en tur ;) Snakkes !

Bakemester

Bolledeig er bare så godt ! Skjønner meg ikke på de som ikke liker det. Er egentelig veldig glad i deig :PSom dere kanskje skjønner utifra bildene og teksten har jeg laget blogger idag :P Haha, de ser kanskje ikke så gode ut, men så lenge de smaker godt er det vel det som teller ? Snakkes :)


Vår tegn

Aahh, så deilig med vår ute nå ! Har vært kjempe varmt her idag tilogmed faktisk ! OG det har jo kommet noen små blomster ! :Dpssvvt : copyright på alle bilene :)

Har også sett en del sommerfugler, humler og mer ute ! Masse vårtegn. Har dere sett noen vårtegn ute ? :)

bloggbloggbloggblogg

Sitter i sofaen og spiser lakris nå. Haha, skikkelig intresangt for dere å lese, lol. Har ikke så mye å skriv om nå.
Snart norgesserien individuelt og lag, gleder meg ! Ikke så lenge til KM heller !
Ellers så jobber vi med et prosjekt på skolen nå.
Fire timer hver dag har vi derfor KUH (kunst og håndtverk) skal liksom bygge et hus ( mindre en vanlig str )Nå skal jeg spise middag, hehe. Har forresten ridd alle fire hestene idag (Y) <3

BOK PRESENTASJON

Tenkte bare å ta en tur innom å fortelle litt om hvem bok jeg skal fremføre imorra....
Den er den fjerde boken i house of night serien. Boken heter altså utemmet. Liker serien veldig godt å anbefaler deg å lese den ;)

OUTFIFT

Ganske så sliten nå. Vi var på tur med noen fra skolen idag, oppi ertemarka. Morsomt, bortsett fra at det etter vert begynner å bli slitsomt å gå i den bløte sneen. Imorra skal jeg ha en bokfremføringgreie, så det blir nok ikke noe mer blogging fra meg i dag da..
Skal prøve å jobbe litt nå isteden for å bare sitte på facebook.....
Haha, ikke et "outfift" akkurat, men en ganser som jeg har på meg.....//ginatricot

Opplagt

Er så glad nå altså. Fikk lagt meg velig tidligt i går, og føler meg derfor veldig våken i dag. Lager toast nå, som jeg skal spise som frokost ! Ikke ofte jeg rekker å lage noe som helst, fordi jeg legger meg så sent å våkner derfor også sent.
Har lyst til å begynne med denne døgn rytmen !

Nå må jeg bli ferdig, slik at jeg rekker bussen !

Sofie♥

Vellykket

Sitter å slakkern på sofaen sammens med noen hunder♥
Er så utrolig sliten. Og det hjelper ikke akkurat når jeg vet at jeg må stå opp rundt 7 imorra, ja på en lørdag!
Treningen i dag var super morsomt ! Grua meg noe så innmari før jeg skulle ri, men det var ikke i nærheten av så ille jeg hadde trodd det skulle bli. Litt kjefting må man jo tåle. Er ikke alltid jeg forstår så godt svensk i farta......

I'm happy, wbu ?

♥Sofie

Elsker overskrifter


Ja, jeg er kjempe flink med overskrifter og har alltid vært det :)

Uansett. En liten oppsumering fra i går, og litt av planene som skjer frem over ;
Tirsdag : Var på årsmøte med Mørk hestesportsklubb, var morsomt å møte alle sammen. Hyggelige folk !
Snakket litt om Norgesserien og jeg skal mest sansynelig delta der nå i Mars. Fikk også tilbud om å trene med Jacob på fredag og lørdag, men sa nei (egentelig, grunn: Jeg og Lilly har ikke så god kondis nå for tiden) men etter en times telefon samtale, blir det trening til fredag og lørdag ;) Og så skal jeg i bursdag til Susanne, gleder meg :)

26/02/2011

Sitter i sofaen sammen med en haug av hunder, lol. Har satt opp en stevne liste/oversikt over diverse stevner jeg skal starte denne sasongen sammen med min kjære ponni Lilly♥ Skal trene litt i et ridehus i Ørje til uka, og skal til treneren vår neste uke, så da satser vi på mye trening fremover ;)
Forresten, spiste faktisk fruktsalat istad, så nå føler jeg meg skikkelig sunn her !

Haha, lol. Jeg kikker sikkelig nervøst inn på banen og Lilly virker veldig nyskjerrig :)

BIEBER FEVER


Haha, lol..Tok bildet fra bibses.blogg.no ;)

LAUGH..

UTROLIG SLITEN

Heisann !
Det er så vidt jeg orker å sitte å trykke på tastaturet nå..Har bare lyst til å legge meg !
Fysøren for en hektisk-dag ! På morran i dag forsov jeg meg, dvs at jeg begynte å kle på meg ti på åtte, og bussen den går ti over åtte..Da måtte jeg finne noen klær, sminke meg ++, spise, pakke sekken og så løpe ned til bussen ! Den skulle akkurat til å kjøre idet jeg kom ut grusveien..ffjjuuoo, rakk den! Første timen på skolen idag hadde jeg en nynorskprøve- noe som  gikk **** , glemt lzm alt jeg hadde øvd på....De tre siste timene hadde ungdom skolen en basketball turnering. Vi delte klassen i to lag, lagA & lagB. Og det var jo kanskje ikke så rart at vi i åttende tapte 2-20 førsteomgang mot niende? hah, på laget mitt var det som at vi hadde samlet alle de minste, og dårligste..Andre omgang tapte vi 2-11 mot tiende ! hihi, var jo ikke like ille som første omgang. Og faktisk, så var det bare jeg som scoooorttteee på laget våres ! Jeg pleier vaneligvis ikke å prøve engang i timene, så alle ble overasket..


Ja, jeg har GOD grunn til å være sliten, nei, det blir nok ikke noe mer blogging idag..Snakkes !


(♥Justin Bieber- somebody to love♥)

BESTILLT

Hei igjen !
Nå for ikke så veldig lenge siden, bestillte vi nettopp en ny TV, Bluray, høytalere ++. Vi bestillte på nettet, noe som vi ikke har gjordt før. De hadde heldigvis noen inne på lagret, så det kommer nok om ikke så altfor lenge.

SAMSUNG PS50B451
hihi, ikke den vi bestillte. Men fant ikke noen bilder av den nå..Bare til å gå tilbake til puggingen da...Hører forresten på Justin Bieber feat Jaden Smith♥

NYNORSK

Heisann !
yess,yeass, iknow i am a good blogger, yess yess..Men akkurat nå har jeg blogglyst som ****...+ at imorra er jeg så heldig å skal få ha en nynorskprøve i svakeverb, e-verb, a-verb, fortelje-verb, sterke verb osv..Jeg elsker jo nynorsk..


Jeg har så mange nye bilder, så derfor kommer dette ;-)) Snakkes!

DATAFRI

Heihei :)
Fikk ikke blogga igår siden jeg hadde en datafri dag. Blir nok ikke så mye blogging i dag heller, pga franskprøven imorra. Åhh, omg. Klarer bare ikke slutte å tenke på en person ! Han er så utrolig snill,søt,pen og blid. Han bryr seg ikke om hvordan andre ser ut eller noen ting !!!!!! ahhh, elsker han♥

Hihi :-))

11/12/2010

Heisann !
Sitter nå inne på rommet mitt og gruer meg til å sette igang med litt pugging til noen prøver. Vi fikk tilbake norsktentamen igår, ffyyysøren. Den var helt for ****** !
Men uansett, enjoy some nydelige webcam bilder av meg;
Ligner jeg ikke på OleGustav ? hah, synes egentlig det var litt dumt at han gikk ut :'(
Har fått dilla på Justin Bieber sine sanger nå, vet ikke hvorfor men plutselig må jeg bare høre på dem..


Hihi♥

10.des.2010

Heisann!

Har ikke blogget så veldig mye nå idet siste. Sorry, men har vært veldig travel med masse prøver + at jeg har vært en del syk. Sitter nå i sofaen sammen med hunden min Daysi? og ser på håndball. Norge leder sjuuukt eller.


Nydelig♥

Nydelig♥

Fikset litt på designet som dere kanskje ser. Dette innlegget kom litt senere en planlagt fordi blidene ville ikke lastes opp. Så nå ser jeg ikke på håndball lenger, men en annen film :-)

 

 

KLIPP & LIM


Haha, det så vell ryddig ut ? Jo, imorgen skal jeg jo ha en liten fremføring i engelsk. Og vi fikk ikke lov til å ha en presentasjon på pcen, så da blir det ark ! (Y)

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_3.gif

OH WHAT TO SAAY

Heihei :)
Kom inn fra stallen for en liten stund siden nå♥ Holder på med noen engleskgreier som jeg skal ha til fremføringen imorra. Faktisk så er det veldig morsomt å holde på med det jeg gjør nå! Haha, ikke ironi faktisk..
Legger kanskje ut noen bilder senere, får se hva jeg rekker. Var på Nordby igår også, kanskje innkjøpet kommer ?
Q- Hva gjør du nå ? =)

 

STALLEN NEXT

Heihei !
Jippy,  nå er jeg fardig med alle Juletentamene for i år ! ;-)) me like
Haha, nå skal jeg en tur ut i stallen forresten. Skal ri Lilly. Dumt at det allerede har blitt mørkt, og så isssskaldt ! :S
Må prøve å være litt kjapp for når jeg kommer inn venter en fransk-lekse på meg +  forbreding (av en ting, 10hi) itilegg til prøve-pugging (Y) OG, en dailig jule-kalender :)

Natta..

..fra meg + et par firbente sengeliggende søtinger♥Lille søte Daysi sier natta sammen med Chester, Bølla, Ludvig, Sira, Tinka, Jane ++ & meg :)
Haha, ja. De ligger faktisk i senga sammen med meg. (ikke alle da sammtidig da).

Skal snart legge meg, gruer meg til i morra fordi da skal vi ha matte-tentamen (tror jeg) haha. Men det blir den siste tentamen vi har nå før Jul, & det er jo deiligt. Legger meg tidligt idag for å prøve å stå opp tidlig nok til å rekke skolen, og ikke komme forsent. + for at jeg skal klare meg gjennom matten i morra. Natta :) ♥

LOVE THIS.....
Ahh, jeg bare elsker denne bokserien House of Night♥ Jeg har akkurat lest ferdig tre'ern. Liker alle sammen. For dere som ikke visste dette så er det en bok som handler om vampyrer ++. Nå for tiden er vampyr bøker og filmer det eneste jeg ser på og leser. ELSKER DET :D ♥
Q- Liker du vampyr filmer/bøker ?

BUZZY GIRL

Heisann !
Jeg har hatt det veldig travelt i det siste som jeg også har skrevet lenger ned på bloggen.

ENDELIG er jeg ferdig med engelsk innlevering, skal bare fikse litt småfeil ++. Skrev egentlig 8 sider, men masse av det måtte jeg fjerne så jeg ende opp med fem side ;) Egentlig skulle vi bare skive 1,5 sider men man kunne skrive litt mer og det gjorde jeg.

Snakkes, nå skal jeg nemmelig ut i stallen og ri litt♥ Mere blogging senere i dag (hvis alt går etter planen)

TRAVEL

Heihei (:
Har ikke fått blogget noe nå i det siste. På fredag dro jeg til Anne, vi skulle egentelig dra til strømstad for å bade, men så ble det litt sent. Så jeg skulle bare ligge over å se en film ♥ MEN, så fikk jeg så utrolig vondt i hodet og måtte dra hjem. Og i dag har jeg vert ute på Borgsentret ++. (innkjøp kommer straks) (Y)


So, stay united ;) Q- Har du hatt det travelt i det siste ? :P

TOPPLISTA

Hallo (-:

Jeg tror ikke det blir så altfor mye mere blogging fra meg idag. Har nemmelig et prosjekt på skolen som jeg skal framføre imorra, og jeg har ikke en gang blitt en treddedel ferdig..Pcen er for sitraherende. I denne helgen skulle jeg egentlig til mitt kjære søskenbarn, men hun måtte lese litt på noen prøver (flinke henne, hun har ikke blogga noe,OG jeg har ikke sett at hun har vert på på facebook) !!
Så vi tenkte å ta det til neste helg istedenfor da .. da har vi noe å glede oss til.

Fint bilde til texten igjen ? :P BTW ; så at jeg ligger på 14 eller 12 plass på topplista (bare på Halden da) men ett sted må jo være det første (Y)
Snakkes, nå går jeg videre til mitt "deilige" prosjekt.. Q- Har du mange prøver ?

DISCOTEK

Heyhey !
JO ! Imorra drar jeg til Nordby sammen med malin, elise og simen. Fordi t 8.klasse på skolen vår har alltid pleid å arrangere et lite discotek for 5-7klsse. Så vi er liksom da i "komiteen" og det er vi som må handle inn det vi trenger. Så nå har vi planlagt veldig lenge nå. Discoen skal være til fredag.Fjjoorrtissss ! :P <3

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_3.gif

TØYER UT

Hallo (igjen) (:

Nå har jeg henta franskgloseboka mi og er klar for å pugge litt mens jeg tøyer ut ;)
Tenkte å prøve noen av Voe sine metoder ( den nye videoen hun har lagt ut). Jeg har gått på turn før, men der gikk jeg ikke lenge. Måtte slutte fordi jeg nesten ødla ryggen og beinet ! Haha, uflaks + klomsete meg.
Men iallefall så kan jeg begynne å tøye ut igjen nå !


Passende bilde til tekst ? : - P

 

Q- Pleier du å tøye ut ?

http://smileys.smileycentral.com/cat/11/11_8_3.gif

CAKEHeihei (:
Jo ,over her ser dere et bilde av den flotte kaka jeg og en venn av meg lagde til Malin - som har bursdag i dag !
Vi skulle egentlig ha den med på skolen i dag og gi den til hele klassen, men så besteme vi oss for å bare spsie den vi ( jeg og malin ++ ) I morra ellerno. skulle også se en film. Hadde egentlig vert best om vi gjorde det i dag, siden det er på elvedagen hennes, men hun skal få besøk av familie. (:

Présentation francais

Heihei (:
Nå holder jeg på med en franskinnlevering - eller, det vil si at jeg har tenkt til å begynne snart. Har på meg en annsiktsmaske nå, så må skylde av den først . I morgen har Malin bursdag ! Jeg må finne på et eller annet for å overaske henne, eller kanskje ikke overaske. Men vi må finne på noe morsomt sammen i allefall.Noen ideer ? Jeg har bakt en kake, som jeg egentlig hadde tenkt til å ta med til alle i klassen. Men ja.
Q- SÅ NOEN SOM HAR NOEN IDEER PÅ HVA SOM KUNNE VÆRT HYGGELIG Å GJORDT PÅ BURSDAGEN TIL DIN BESTEVENN ? :D

TUR TIL THE CITY

Heihei ( :

God blanding av engelsk og norsk overskrift ja.. Men uansett, så skal jeg en liten tur til byen i dag sammen med mammsen. Blir ikke mye vi skal kjøpe, bare noen ingredienser til sjokoladekake + noe mat til i kveld og litt godis.
Til torsdag så skal jeg til Nordby av en spess grunn ! Og den skal dere få vite mer om ikveld mest sannsynelig.


Gammelt og utydelig bilde yes :d

MÅNDENS BLOGG - MELD DEG PÅ

Hello ( :

Jo, du kan fortsatt melde deg på måndens blogg litt lengre nedover på bloggen (TIPS; trykk på ctrl+f og søk "måndens blogg" ) fordi jeg trekker vinneren enten tirsdag eller onsdag . Mest sannsynelig på videoblogg.


Yeahyeah (:

CLEANING UP

Hallo (:

Helt siden jeg kom hjem idag ha jeg ryddet rommet ! wow, pleier jeg alrdi å gjøre..
Utrolig sliten av å rydde nå, har fortsatt litt igjen. Så jeg tokk meg en liten pause på pcen.BTW; Jeg fant ut hva jeg skulle gjøre mot Malin i klassen ! Elise skal komme hjem til meg på mandag og så skal vi baken en kaka, ta den med på skolen på tirsdag og dele den med hele klassen ! :D whatyathink ?

BIRTHDAY GIRL

Heihei ( :
Til tirsdag har min bestevenn bursdag, nemmelig MALIN !
Jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre for å overaske henne, men noe må jeg finne på ! Har du noen tips til hva jeg burde gjøre ?Haha, kanskje ikke et bilde som passer perfekt med resten av teksten ? BTW ; Malin vet ikke om denne bloggen, om hun hadde det hadde jeg jo ikke skrvet dette ..

Q - Hva synes du hadde vert en fin overaskelse ? (:

SMOOTHIE

Heihei (:
Jeg har nettop lagd meg en deilig smoothie ! Trenger det når jeg skal ha en kjempelang gymprøve imorra, og skal prøve å holde meg sunn. Kommer nok ikke til å bli så mye blogging nå da, pga prøva. Laterz

ME LOVE

Heihei (:Yessda. Jeg bare elsker sånne mye sokker :D Har dem på meg hele tiden.
Haha, ikke ta min dårligehumor serriøst. Å lage et innlegg om sokker.. jaVelkommen!
her kan du skrive hva du heter, hvor gammel du er og hva bloggen din handler om. min offisielle blogg kan du finne her.

arkiv


April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Desember 2010
November 2010

kategorier


ADVICES
CHRISTMAS
COMPETITIONS
DESIGN
HOT OR NOT
LIFE
MAKEUP
OUTFIFTS
PICTURES
Blogg
I LIKE
MUSIC
TREND

favoritter


blogg.no
Få din egen blogg!

designet er laget av:


Caroline Maria

TIL TOPPEN AV BLOGGEN
hits